Cavendish House

Cavendish House

Great esthetic effect

Simple design and pleasant urban landscape go hand in hand with the quality of living. This is the vision inspiring Cavendish House project in Norwich UK. The harmonious integration of the old brick structure and the new ventilated facade made up with GammaStone panels has been guaranteed by the rational shapes of the building and by the solemnity of the stone (Jura limestone gray).

Thanks to its foaming patented technology, GammaStone achieved significant results in terms of continuity of the material in this façade system. In other words, the panels installed in the façade are large, despite the considerable weight of the natural stone used for this project.

Moreover, the quality of the finish has allowed to bypass the technical problems deriving from the high dimensional disparity between the elements of many corners of the facade. Remarkably GammaStone realized non monolithic corners of great esthetic effect simply combining the different elements and providing a separate anchorage to the support structure for each element.

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close