Student Residence 2

Student Residence 2

Ventilated facade

Innovative University accommodation in Scotland. “Beith Street” project involved the manufacturing of more than 2.000 panels for the ventilated facade of a new building inside the complex of “West Village”, a student residence located a few hundred meters from the University of Glasgow. Natural GammaStone AIR enabled the designer to create a modern and energy efficient building in perfect harmony with the surrounding architectural environment and the Scottish urban landscape. The adoption of the ventilated facade is very effective in counteracting the high humidity rate of the local weather and, moreover, the usage of local stone facilitated the inclusion of the new building in the old complex without preventing innovation, also from the point of view of design.

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close